Haarman Tuinontwerp, uw hovenier voor beplanting, bestrating, sierbestrating, decoratie, ontwerp, tekenen en aanleggen van uw tuin.
Wij zijn ondermeer actief in Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Eibergen, Neede, Borculo, Groenlo, Winterswijk, Losser, Oldenzaal, Delden, Hof van Twente, Aadorp, Gronau, Borne, Almelo, Zenderen, Glanerbrug, Boekelo, Usselo, Rietmolen en Goor.
Home Tuinontwerp Aanleg Onderhoud Bestrating Beplanting Kunstgras Foto's Contact
 

Beplanting

 
De beplanting geeft vorm en kleur aan uw tuin. De juiste planten op de juiste plek, maakt uw tuin uiteindelijk af. Bomen, heesters en vaste planten bepalen het grootste deel van het seizoen de sfeer in uw tuin.

Om tot een goed en mooi eindresultaat te komen is het belangrijk om te weten welke beplanting u mooi vindt. Alleen met bloei haal je dit natuurlijk niet. Er zijn meer aspecten waarmee rekening gehouden dient te worden. Zoals kleurencombinaties, opbouw in beplanting, kleur in de winter, maar ook de grondsoort die u in de tuin heeft.

Een beplantingsplan vormt een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De keuze om beplanting uit te zoeken kan voor een groot deel samen met u bekeken worden.

Hiervoor stel ik graag vakliteratuur ter beschikking, maar ook tuinboeken met een goede uitleg zodat u een goede indruk kan krijgen.

Vraag naar de mogelijkheden!!
 
 
Tuinontwerp Tuinonderhoud Tuinverlichting Kunstgras Concurrerende prijzen Uniek design Onderhoud van uw tuin Hovenier Bestrating Realisatie Tuinaanleg
Haarman Tuinontwerp
Hengelosestraat 51
7482 AB Haaksbergen
06-46212435
info@haarmantuinontwerp.nl
Tuinontwerp
Aanleg
Onderhoud
Bestrating
Beplanting
Kunstgras
Foto's
Contact