Haarman Tuinontwerp, uw hovenier voor beplanting, bestrating, sierbestrating, decoratie, ontwerp, tekenen en aanleggen van uw tuin.
Wij zijn ondermeer actief in Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Eibergen, Neede, Borculo, Groenlo, Winterswijk, Losser, Oldenzaal, Delden, Hof van Twente, Aadorp, Gronau, Borne, Almelo, Zenderen, Glanerbrug, Boekelo, Usselo, Rietmolen en Goor.
Home Tuinontwerp Aanleg Onderhoud Bestrating Beplanting Kunstgras Foto's Contact
 

Bestrating

 
Als het ontwerp gemaakt is, wilt u dat de bestrating er de komende jaren nog even mooi bij ligt. De bestrating bepaalt een groot gedeelte van de sfeer in uw tuin.

De keuze in bestratingmaterialen is de laatste jaren enorm toegenomen. Afhankelijk van het doel waarvoor de bestrating wordt gelegd is het belangrijk dat het aan bepaalde eisen voldoet.

Door in het ontwerp al rekening te houden met de eventuele keuze kan er d.m.v. een verschillend legpatroon, materiaalkeuze en de kleur er een goede indruk ontstaan hoe de bestrating er daadwerkelijk uitkomt te zien. Wat er ook gekozen wordt, samen met u willen wij zorgen dat er een prettige leefomgeving gecreŽerd wordt waarin functioneel, kleurrijk en duurzaamheid geboden is.

Ook in bestaande tuinen waar een ander bestratingmateriaal wordt toegepast is het zelfs zo dat de gehele omgeving er een verrassende uitstraling door krijgt. Ook ontwerpen wij voor u een nieuw plan als u er voor kiest om het oude bestratingmateriaal weer te willen gebruiken.

Laat u informeren!!!
 
 
Kunstgras Concurrerende prijzen Tuinaanleg Onderhoud van uw tuin Tuinontwerp Bestrating Tuinonderhoud Hovenier Tuinverlichting Uniek design Realisatie
Haarman Tuinontwerp
Hengelosestraat 51
7482 AB Haaksbergen
06-46212435
info@haarmantuinontwerp.nl
Tuinontwerp
Aanleg
Onderhoud
Bestrating
Beplanting
Kunstgras
Foto's
Contact