Haarman Tuinontwerp, uw hovenier voor beplanting, bestrating, sierbestrating, decoratie, ontwerp, tekenen en aanleggen van uw tuin.
Wij zijn ondermeer actief in Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Eibergen, Neede, Borculo, Groenlo, Winterswijk, Losser, Oldenzaal, Delden, Hof van Twente, Aadorp, Gronau, Borne, Almelo, Zenderen, Glanerbrug, Boekelo, Usselo, Rietmolen en Goor.
Home Tuinontwerp Aanleg Onderhoud Bestrating Beplanting Kunstgras Foto's Contact
 

Kunstgras

 
De kunstgras collectie van Home Grass is de beste kwaliteit kunstgras tegen een eerlijke prijs. Een brede productlijn maakt het mogelijk om voor elke denkbare toepassing de juiste kwaliteit kunstgras te leveren. Home Grass is duurzaam, multifunctioneel, zeer onderhoudsvriendelijk en niet te vergeten, oogstrelende mooi.


Kunstgras is een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin of project. Home Grass behoort tot de nieuwste generatie kunstgras. Deze is niet meer van een natuurlijke grasmat te onderscheiden, maar het verschil is duidelijk merkbaar. Onderhoud wordt namelijk tot een minimum beperkt en een fris en groen gazon is het hele jaar door verzekerd.

Kwaliteit
Home Grass heeft 15 jaar ervaring in de kunstgras-industrie. Door de opgedane kennis en vakkundigheid en door intensief te luisteren naar de wensen van de klant, is er een hoogwaardige kunstgraslijn ontwikkeld die tegemoet komt aan de wensen van elke klant. Home Grass is vervaardigd uit garens van gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Naast de hoge kwaliteit is Home Grass 100% lood- en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind-, dier- en milieuvriendelijk. Tevens voldoet Home Grass aan de Europese normen.

Garantie
Er wordt 10 jaar garantie geboden op de kleurechtheid van het kunstgras en op het loslaten van de vezels. Naast het garantiecertificaat wordt een onderhoudsadvies meegeleverd, waardoor men nog langer geniet van het kunstgras van Home Grass.

Toepassingen
Landscaping - Het altijd groene en natuurlijk uitziende kunstgras van Home Grass zorgt voor een geweldige beleving in een prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast is het kunstgras ook ideaal voor balkons en dakterrassen.

Sport - Kunstgras is niet meer weg te denken uit de sportwereld. Met Home Grass Sport worden onder andere multifunctionele (sport)velden, voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden en putting greens aangelegd.

Veiligheid met Safety Grass - Safety Grass is kindvriendelijk en biedt veiligheid voor mens en dier. Dit erkende product voldoet aan de strenge eisen voor veilig spelen en is uitermate geschikt als ondergrond voor o.a. speelplaatsen, schoolpleinen en recreatieterreinen. En in de tuin onder de schommel of rondom het zwembad.

Voordelen van kunstgras
1. Onderhoudsvriendelijk
2. Gras maaien? Verleden tijd!
3. Kind- en diervriendelijk
4. Weersbestendig
5. Altijd groen gras!
6. Hoge UV-stabiliteit
7. Duurzaam
8. Kostenbesparend
9. Ongelimiteerd slijtvast
10. 10 Jaar garantie

Aanlegservice
Altijd een oplossing! Het kunstgras van Home Grass is bruikbaar voor iedere denkbare toepassing. Voor het beste resultaat is het belangrijk de aanleg goed te doorlopen. Hiervoor is vakmanschap vereist. Naast het leveren van de beste en mooiste kwaliteiten kunstgras onderscheiden Home Grass dealers zich door een intensieve begeleiding rondom de aanleg van kunstgras. Met behulp van de aanlegservice door vakbekwame professionals is er altijd een passende oplossing voorhanden.

Klik hier voor een aantal voorbeeldfoto´s.
 
 
Bestrating Onderhoud van uw tuin Tuinaanleg Tuinverlichting Tuinonderhoud Realisatie Uniek design Concurrerende prijzen Tuinontwerp Kunstgras Hovenier
Haarman Tuinontwerp
Hengelosestraat 51
7482 AB Haaksbergen
06-46212435
info@haarmantuinontwerp.nl
Tuinontwerp
Aanleg
Onderhoud
Bestrating
Beplanting
Kunstgras
Foto's
Contact