Haarman Tuinontwerp, uw hovenier voor beplanting, bestrating, sierbestrating, decoratie, ontwerp, tekenen en aanleggen van uw tuin.
Wij zijn ondermeer actief in Haaksbergen, Hengelo, Enschede, Eibergen, Neede, Borculo, Groenlo, Winterswijk, Losser, Oldenzaal, Delden, Hof van Twente, Aadorp, Gronau, Borne, Almelo, Zenderen, Glanerbrug, Boekelo, Usselo, Rietmolen en Goor.
Home Tuinontwerp Aanleg Onderhoud Bestrating Beplanting Kunstgras Foto's Contact
 

Tuinontwerp

 
Onze aandachtspunten voor een goed tuinontwerp:
Originaliteit
Afgestemd op de klant
Duurzame materialen
Creatief met vormen en materialen
De sfeer die bij u past

Voor we aan de slag gaan komen we langs voor een vrijblijvend gesprek zodat we een duidelijk beeld krijgen van de bestaande situatie, van uw wensen en ideen. Bij het eerste gesprek kunnen we direct al een paar ideen voorstellen voor de aanpak van uw tuinproject. De tuin wordt opgemeten met (indien nodig) een inventarisatie van de te hergebruiken beplanting, terrassen...

Samen kan er gekeken worden naar de materialen die uitgezocht dienen te worden, waarbij een bezoek aan gerealiseerde tuinen mogelijk zijn. Ook enkele leveranciers bieden hun showterrein aan om materialen te bezichtigen en indrukken op te doen. Uw tuin zal een samenhang uitstralen waarin alle aspecten wordt meegenomen.

Vraag naar de mogelijkheden!!
 
Uw tuinplan in 4 stappen:
Kennismakingsgesprek - wensen bespreken
Opmeten tuin, tuinontwerp - schets
Tuinontwerp - definitief en offerte bespreken
Plannen datum, uitvoering
 
 
Kunstgras Uniek design Tuinverlichting Concurrerende prijzen Onderhoud van uw tuin Realisatie Hovenier Tuinonderhoud Bestrating Tuinaanleg Tuinontwerp
Haarman Tuinontwerp
Hengelosestraat 51
7482 AB Haaksbergen
06-46212435
info@haarmantuinontwerp.nl
Tuinontwerp
Aanleg
Onderhoud
Bestrating
Beplanting
Kunstgras
Foto's
Contact