Hengelosestraat 51, 7482 AB Haaksbergen
Scroll voor meer
Naar boven
Skip to main content
04 Bestrating

BESTRATING BEPAALT EEN GROOT GEDEELTE VAN DE UITSTRALING VAN UW TUIN

Als uw tuin is aangelegd, wilt u dat de bestrating er de komende jaren nog net zo mooi bij ligt. De bestrating bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling van uw tuin. We zorgen ervoor dat het straatwerk aan al uw eisen voldoet.

In het ontwerp krijgt u door het legpatroon, de materiaalkeuze en de kleur al een goede indruk van hoe de bestrating er daadwerkelijk uit komt te zien. Wat u ook kiest, samen met u zorgen wij ervoor dat er een prettige leefomgeving gecreëerd wordt die functioneel, kleurrijk en duurzaam is.

We kunnen ook uw bestaande tuin voorzien van nieuw bestratingsmateriaal. U zult ervaren dat de gehele omgeving hier een verrassende uitstraling door krijgt. Daarnaast ontwerpen wij voor u een nieuw plan als u ervoor kiest om het bestaande bestratingsmateriaal te hergebruiken.

In het ontwerp letten wij al op:
  • Functie bestrating
  • Legpatroon
  • Materiaalkeuze
  • Kleurgebruik
01 ontwerp

De sfeer die bij u past

Voor we aan de slag gaan, komen we langs voor een vrijblijvend gesprek. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de bestaande situatie en van uw wensen. Samen met u creëren we een sfeer die bij u past. Bij het eerste gesprek kunnen we direct al een paar ideeën voorstellen voor de aanpak van uw tuinproject. De tuin wordt opgemeten met (indien nodig) een inventarisatie van de te hergebruiken beplanting en terrassen.
Lees verder
02 aanleg

Uw tuin aanleggen of renoveren

Een geheel nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin renoveren? Op basis van goedgekeurde plannen spreken we met u af binnen welke tijd we dit uitvoeren. Vanaf dag één tot wanneer het werk is afgerond kunt u rekenen op een goede communicatie, korte lijnen en een perfect eindresultaat.
Lees verder
03 onderhoud

Uw tuin in optimale conditie

Nadat er in de ontwerpfase al voor alle seizoenen rekening is gehouden met groei en bloei, is het belangrijk dat uw tuin in optimale conditie blijft. Uiteraard kunt u ook in deze fase op ons rekenen en nemen we het onderhoud van uw tuin voor onze rekening.
Lees verder
05 beplanting

PLANTEN GEVEN VORM EN KLEUR AAN UW TUIN

De juiste planten op de juiste plek maken uw tuin helemaal af. De beplanting geeft vorm en kleur aan uw tuin. Bomen, heesters en vaste planten bepalen het grootste deel van het jaar het uiterlijk van uw tuin.
Lees verder
06 kunstgras

GEMAKKELIJK GROEN

Gras maaien? Dat is verleden tijd, als u dat wilt. Kunstgras is een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin of project. Het is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden. Hierdoor wordt onderhoud tot een minimum beperkt en is een fris en groen gazon het hele jaar door verzekerd.
Lees verder