Hengelosestraat 51, 7482 AB Haaksbergen
Scroll voor meer
Naar boven
Skip to main content
06 kunstgras

GEMAKKELIJK GROEN

Gras maaien? Dat is verleden tijd, als u dat wilt. Kunstgras is een duurzaam product dat steeds vaker gebruikt wordt om een groen element toe te voegen aan een tuin of project. Het is tegenwoordig ook niet meer van echt te onderscheiden. Hierdoor wordt onderhoud tot een minimum beperkt en is een fris en groen gazon het hele jaar door verzekerd.

De kunstgrascollectie van home grass biedt de beste kwaliteit kunstgras tegen een eerlijke prijs. een brede productlijn maakt het mogelijk om voor elke denkbare toepassing de juiste kwaliteit kunstgras te leveren. home grass is duurzaam, multifunctioneel, zeer onderhoudsvriendelijk en, niet te vergeten, oogstrelend mooi.

Voordelen van kunstgras:
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kind- en diervriendelijk
  • Weersbestendig
  • Altijd groen gras!
  • Hoge UV-stabiliteit
  • Duurzaam
  • Kostenbesparend
  • Ongelimiteerd slijtvast
  • 10 jaar garantie

Home Grass heeft 15 jaar ervaring in de kunstgras-industrie.

Kwaliteit
Home Grass heeft 15 jaar ervaring in de kunstgras-industrie. Door de opgedane kennis en vakkundigheid en door intensief te luisteren naar de wensen van de klant, is er een hoogwaardige kunstgraslijn ontwikkeld die tegemoet komt aan de wensen van elke klant. Home Grass is vervaardigd uit garens van gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Naast de hoge kwaliteit is Home Grass 100% lood- en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind-, dier- en milieuvriendelijk. Tevens voldoet Home Grass aan de Europese normen.
Garantie
Er wordt 10 jaar garantie geboden op de kleurechtheid van het kunstgras en op het loslaten van de vezels. Naast het garantiecertificaat wordt een onderhoudsadvies meegeleverd, waardoor men nog langer geniet van het kunstgras van Home Grass.

Toepassingen

Landscaping
Het altijd groene en natuurlijk uitziende kunstgras van Home Grass zorgt voor een geweldige beleving in een prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast is het kunstgras ook ideaal voor balkons en dakterrassen.
Sport
Kunstgras is niet meer weg te denken uit de sportwereld. Met Home Grass Sport worden onder andere multifunctionele (sport)velden, voetbalvelden, tennisbanen, hockeyvelden en putting greens aangelegd.
Veiligheid met Safety Grass
Safety Grass is kindvriendelijk en biedt veiligheid voor mens en dier. Dit erkende product voldoet aan de strenge eisen voor veilig spelen en is uitermate geschikt als ondergrond voor o.a. speelplaatsen, schoolpleinen en recreatieterreinen. En in de tuin onder de schommel of rondom het zwembad.
01 ontwerp

De sfeer die bij u past

Voor we aan de slag gaan, komen we langs voor een vrijblijvend gesprek. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de bestaande situatie en van uw wensen. Samen met u creëren we een sfeer die bij u past. Bij het eerste gesprek kunnen we direct al een paar ideeën voorstellen voor de aanpak van uw tuinproject. De tuin wordt opgemeten met (indien nodig) een inventarisatie van de te hergebruiken beplanting en terrassen.
Lees verder
02 aanleg

Uw tuin aanleggen of renoveren

Een geheel nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin renoveren? Op basis van goedgekeurde plannen spreken we met u af binnen welke tijd we dit uitvoeren. Vanaf dag één tot wanneer het werk is afgerond kunt u rekenen op een goede communicatie, korte lijnen en een perfect eindresultaat.
Lees verder
03 onderhoud

Uw tuin in optimale conditie

Nadat er in de ontwerpfase al voor alle seizoenen rekening is gehouden met groei en bloei, is het belangrijk dat uw tuin in optimale conditie blijft. Uiteraard kunt u ook in deze fase op ons rekenen en nemen we het onderhoud van uw tuin voor onze rekening.
Lees verder
04 bestrating

BESTRATING BEPAALT EEN GROOT GEDEELTE VAN DE UITSTRALING VAN UW TUIN

Als uw tuin is aangelegd, wilt u dat de bestrating er de komende jaren nog net zo mooi bij ligt. De bestrating bepaalt een groot gedeelte van de uitstraling van uw tuin. We zorgen ervoor dat het straatwerk aan al uw eisen voldoet.
Lees verder
05 beplanting

PLANTEN GEVEN VORM EN KLEUR AAN UW TUIN

De juiste planten op de juiste plek maken uw tuin helemaal af. De beplanting geeft vorm en kleur aan uw tuin. Bomen, heesters en vaste planten bepalen het grootste deel van het jaar het uiterlijk van uw tuin.
Lees verder